torsdag 6. august 2009

Fra kaos til kos...

Jeg har benyttet min fritid til å få noe orden i min lille hule (mitt lille verksted, om du vil), som også gjør nytte som bod. Der står fryseren, kassene med brus, potteskjulere, stearinlys (til alle farvesesongene i året; ja jeg har mange fler enn de fleste av dere), bruksanvisninger (jeg er helt rå til å ta vare på bruksanvisninger), juleblader (her kastes intet!), hobbybøker, hobbyblader, fotoalbum, keramikkfigurene (les; julenissene), støvsugeren, gavepapir, brettspillene (jeg har veldig mange av dem også), dopapir (ja, det er jo en bod) og all tenkelig "ræl". Og midt i alt dette velter jeg meg i papir, lim, stempler, musikk og tre tusen esker, bokser og annen oppbevaring fulle av MORO (les hobbysakene).
Nå tenker du kanskje at vi har veldig STOR bod! Men det har vi altså ikke. Derfor var det helt nødvendig med litt rydding, og kasting.
Og så skal jeg sette inn vindu, så jeg kan se på når det regner og sner, og ha julestjerne i vinduet til jul! (Klapper velddig i hendene nå, altså) Sukk... Det skal bli så koselig!

Men altså, det er liksom nesten litt krise å dra frem ting, når en har vasket og tørket og gjort det så fint. Bruker vel noen timer på å rydde, legge i riktig boks og alt det der, men gi meg 4,6 minutter - og det ser ut som om det har foregått prøvespregning på pulten.. Forstå det den som kan.

En eller annen har sagt at rot på pulten tyder på en kreativ hjerne. Noen som får det til å stemme?

Nuvel, jeg har et fotoalbum som skal ha den siste finishen, så det er vel bare å gyve løs, og rydde litt etterkant ;)

Ha en fortreffelig aften!

Og takk for at du gidder lese om min snevre lille verden.. hihi.