onsdag 21. oktober 2009

Julen, julen, julen den er nær!

Åååå, det kiler som rødbrus i maven! Nå er det ikke lenge til vi skal glede oss og HYGGE oss! Jeg driver og jukser litt, for jeg hører på julemusikk i bilen til og fra jobb (er alene), og når jeg "mekker" på verkstedet mitt.

I det siste har jeg "mekket" på årets julebok, og den er et viktig redskap for meg fra november og like frem til noen få dager før julaften. Da er alt som skal handles kjøpt inn, alt som skal sendes er sendt og alt som skal ordnes er i boks.



For å ha god oversikt over det hele har jeg laget små skilleark, hvor hvert tema er skrevet på.


Her har jeg alle som skal ha julegaver; hva de ønsker seg og hva jeg kommer på selv, hva jeg kjøper og oversikt over hvor mye penger jeg bruker.

I den står det hvilke/hvor mange juleblomster som skal handles, hva slags invitasjoner og bordkort  jeg skal ha til juleselskapet vi har for vennegjengen og hvilke gaver vi skal ha til pakkeleken, hva jeg skal kjøpe til barnas rebus julaften morgenen, hva de skal ha i julestrømpene (har ikke adventskalender), hva vi skal handle inn av julemat til julaften og 1. juledag, hvem vi skal sende julekort til, og så videre. 

Som sagt - uunnværlig. Min Julebibel, om du vil!

Tusen takk for besøket,
ha en koselig kveld!

Førjulseklemmer, Camilla ;)