lørdag 27. februar 2010

Harrytur i vanvittig snevær..


Planen var å ta en Harrytur (dog -  noe skeptisk ble jeg). Det blåste nordavind fra ALLE kanter, og den inneholdt sne. Mye sne. Men pytt, vi hadde hele dagen å ta av, så vi valgte å dra. (Først måkte min kjære gårdsplassen)Det var så sinnsykt mye sne på veien, helt til Svinesund. Min kjære var helt sjokkert over at Østfold kunne ha så mye sne, dette er visst for sørlige breddegrader å regne, ergo burde det være grønt og solfylt. Det var bare hvitt. I alle retninger...
Vi var ikke akkurat alene i butikkene, det kunne minne om hamstring rett før en katastrofe skulle intreffe. Etter å ha lastet bilen bar det på veg hjem igjen. Like mye sne.  Jeg bare lurer... Hvor mye sne er det egentlig plass til? Min kjære fikk kose seg med enda en snemåking a vi kom hjem ;)
Nå er det fyring på peisen, kaffe og prøvesmaking av godterier som står på tapetet. Og 3-mila!

Heia NORGE!!!!!!

Takk for besøket, ha en GULL kveld!

Klem, Camilla :)

søndag 14. februar 2010

Fastelaven

Den enkle utgaven av fastelavensboller; hveteboller med sjokoladebiter. Veldig godt, altså...


Men, skal man ha SKIKKELIGE fastelavensboller, må man lage slike som mamma laget; vannbakkels! Med krem/vaniljekrem, og lokket dyppet i smeltet sjokolade.   Mmmmmm, KJEMPEGODT!!!


Tusen takk for besøket:)
Ønsker deg en lott morsdag, Valentins dag og fastelaven!

Klem, Camilla :)

torsdag 11. februar 2010

BOMBEEEEEE!!

Vi har måkt sne av terassen (det vil si; min kjære samboer har måkt), og da var det helt nødvendig å kvalitets-teste snehaugen av minstemann. Det ble behørig gjort et ukjent antall ganger, og han var meget fornøyd. 

Jeg hoppet og akte et par ganger selv, og jeg må jo bare ærlig inrømme; jeg er utrolig barnslig når det kommer til det å leke.


Takk for besøket, ønsker deg en hyggelig kveld.

Klem, Camilla :)


torsdag 4. februar 2010

O' hellige stund....

Åh, jeg så jo at mange hadde fått bladet, og da jeg ENDELIG fikk det, i midten av januar, (er bare skrekkelig treg med å poste innlegget) var jeg i ekstase!! Dette er virkelilg et FLOTT blad! Jeg har bare lest det 53 ganger, så jeg er ikke helt ferdig. Og jeg må jo bare si, at Camillas flotte "kake", og de fantastisk nydelige farveleggingene hennes, de er rett og slett BREATHTAKING!!! Så hvis du, mot formodning, er en av de ytterst få som ikke har skaffet deg Magnolia Ink; gjør det NÅ. Du kommer til å bli så lykkelig!!!


Tusen takk for besøket, ønsker deg en flott dag!
Klemmer, Camilla :)