mandag 27. juni 2011

Har vi hørt det før...?

For omtrent et år siden - 15. august 2010 for å være helt presis - hadde jeg et innlegg her etter å ha hatt en dypere samtale med to "venner" av meg; Ludvig og Viktor.
Og allerede nå kommer ekkoet... Vi snakker naturligvis om TRENING. Huffamegen...
Det hele startet vel og bra, med et par besøk på treningsstudioet de første ukene. Deretter gikk det nedover. Drastisk nedover. Faktisk stupte det ned til null på under to nanosekunder. Siden det har jeg vært et ansvarlig støttemedlem, og jeg har tatt oppgaven meget alvorlig. Har betalt hvert månedlige avdrag pliktoppfyllene og raust.

Viktor har vært kneblet og bakbundet, mens Ludvig og jeg har kost oss rikelig. Noe også mitt legeme bærer tydelig preg av.
For kort tid siden kom Viktor deg løs, og fyren har hatt en agenda! Tror du ikke sniken har hvisket ord i mitt øre hver natt, og på mystisk vis påvirket mitt syn??? Ludvig har jeg ikke sett snurten av - men jeg mistenker at Viktors nyvunne frihet har kostet Ludvig hans frihet...

Så... I dag har jeg hatt en veiledningstime, dog på et nytt senter, og ich bin KAPUTT. Jeg kjenner hvert eneste muskelfeste, og alt gjørt litt vondt. Men på en annen side; min bestemor sa at man må lide for skjønnheten. Så jeg ser vel egentlig frem til noen måneders smertehelvete...

Nå tar det meg 0,7 strakser å gå til treningen, så jeg sikter på å gå fra sort belte i unnasluntring & vegring, og ned til gult. Hurra! (Legg merke til at entusiasmen minner om noe vi har hørt før)
Noen som vil vedde på hvor lenge jeg holder ut??

Min påstand; 2 uker ;)

fredag 24. juni 2011

WORLD RECORD!!

Sann mine ord; dette er nok en engangs foreteelse!

Det er i skrivende stund 182 dager, eller 6 måneder om du vil, til selveste JULAFTEN. Som noen av dere kanskje vet, er jeg jo i overkant glad i jul (men helt ærlig,er det egentlig mulig?). Og de samme menneskene vet at jeg er nokså ustrukturert fra 25/12-31/10. Men derimellom, ja da er jeg skrekkelig strukturert. Det faktum skyldes i all hovedsak en hendig liten bok jeg lager hvert år, nemlig JULEBOKEN.
Og her kommer sjokket; DEN ER FERDIG! Juleboken 2011 er ferdig. Jepp du leser rett. Ferdig. Nå tenker du sikkert at nå står ikke verden til påske, og du kan ha rett i det. Men den kommer i hvertfall til å stå til jul! Og jeg er godt forberedt. Har ikke tatt bilder ennå, men det skal jeg få gjort, så kommer beviset:)
Jeg håper jeg kan være like flink til å være TIDLIG ute (hva betyr egentlig det?) med julekortene også.

Det er litt pussig det der, ideene hagler på og jeg har sikkert hundre prosjekter i hodet. Det er nettopp der problemet oppstår; ideene yngler i hodet, men de kommer seg ikke ut! Skulle tro det var brudd på ledningen, eller at nettetverket i skallen kortslutter etter endt kreativ tankerekke. Er veldig åpen for forslag/tilbakemeldinger her, altså! :)

Men altså, snart jul, solen har snudd, og mørketiden kommer hvert øyeblikk. Før det skal vi "skvise inn" noen måneder med sommer, sol og varme og lyse kvelder - toppet med maaaange skåler jordbær med sukker og fløte, det hele mens jeg snikspiller en julesang eller to mens jeg kreerer et og annet julekort.

Ha en alldeles fortreffelig St. Hans-helg! :)


Det var hyggelig at du "stakk innom", legge gjerne igjen et spor etter deg.

Stor klem, Camilla :)