onsdag 9. juni 2010

Nå er vi kommet godt i gang!

Så er vi blitt ekte campere, og det går så fint! Vi koser oss :)

Jeg driver og laster opp bilder for harde livet her, men de kommer IKKE i den rekkefølgen jeg vil, uansett hvor mye jeg forsøker. Hmrf!! Men, det viktigste er kanskje nettopp bildene?

Her sover de to eldste guttene.


Dette er fra forteltet  - og vi har jo gått for åpen stue/kjøkkenløsnng (som om det var alternativer, hahaha..). Vi digger gulvbelegget!! Akkurat nå er det hagemøblene vi bruker til kjøkkenbord, for det har vi ikke fått tak i ennå. Hagemøglene ruver jo litt, men det går :)


Her er vår stue; fikk kjøpt brukte sofaer til en billig penge og bord på IKEA. Det holdt på å ruinere oss; hele 39,- pr bord! :) TV benken er gammel, men kom til heder og ære igjen. Den skal - med tid og stunder - males hvit.



Kjøkkenbenken! Åh, jeg er nesten litt forelsket i disse fontene (dette er fra IKEA), de er så pene og hvite og vennlige.

Sofahjørnet (heter det det...?) i vognen. Bordet er helt konge; det går på skinner, så man kan "sende" bordplaten i alle retninger!


Jezz, og her er vår eminente kjøkkenbenk i vognen.  Matlaging foregår ikke her. Dog blir vaskekumen brukt flittig :)

Dette er scrappekroken min!!  Det har min mann sagt :) Når vi har med guttene er det riktignok en PC krok. Yngstemann sover i køyen over, som kan klappes sammen til et vanlig skap.

Her sover mor og far, og her sover vi gangske godt. Det er naturligvis ikke det samme som den vidnderlige sengen hjemme, men man er jo Kaputt & Finito når man legger seg til lading, så vi faller jo bare i koma og sover som bare det:)

Et lite perspektiv, man kan så vidt ane døren til toalettet. Der er det faktisk lagt opp til at man kan dusje også, men det gjør ikke vi.

Her har vi kjøleskap, verdens nusseligste sådan, og det er jo kjempestilig! Og jammen har vi en liten fryser også. Det er plass til en liten tv på braketten. I og med at man sitter ganske tett på, trenger man faktisk ikke store tv'n her.

Sånn ser senger til minstemann når den er foldet ut. Han føler seg som Kongen på haugen når han ligger oppi her.


Ja, det var en liten rundtur, for den/de som har spurt (en hel haug av ganger) :)

Takk for besøket, og ha en FLOTT dag!

Klem, Camilla :)

2 kommentarer:

  1. Se der ja.. ser ut som dere har fått det veldig koselig. Blir nok mang en koselig stund her.

    Tove :)

    SvarSlett
  2. Åhhhhhh, så koselig dere har fått det.
    Vi gleder oss til å komme på besøk :o)

    SvarSlett